Miljöprodukter

”Vi har något för alla!”

Miljöprodukter har tidigare varit förknippade med höga priser och dåligt sortiment. Så är inte fallet längre, miljöprodukter är vårt största fokus, vi jobbar kontinuerligt med att ta fram och erbjuda nya miljöprodukter.

Vad är då miljöprodukter?

Miljöprodukter är produkter som är framtagna i huvudsyfte för att helt eller delvis minimera det miljöskadliga fotavtrycket. Det kan exempelvis vara en bläckpenna som är gjord från återvunna PET-flaskor eller en T-shirt i organiskt material.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av miljöprodukter, så som pennor, block, kuvert och mycket mycket mer.

Dyrt med miljöprodukter?

Är det dyrt med miljöprodukter? Inte mycket dyrare än vanliga profilprodukter, det handlar om några ynka ören för pennor och det är väl ändå miljön värd? Vi kan trycka er logga på nästan alla miljöprodukter, ytor och material. Vi tar fram förslag och lösningar helt efter önskemål. Det kallar vi bra service!

Varför oss:

  • Egen webbshop
  • Gratis rådgivning
  • Gratis och snabba korrektur
  • Miljöprodukter
  • Service i världsklass

Egen webbshop

Ert företags egna profilwebshop med profilprodukter, kläder och trycksaker!

För att effektivisera och förenkla inköpsprossecen har vi på Nordiska Profilprodukter ordnat så att våra kunder kan få sina produkter på ett och samma ställa. Ni får större kostnadskontroll och säkerställer att företagets profilering följer er grafiska profil.

Intresseanmälan

Få våra senaste nyheter och erbjudanden