Om oss

Vilka vi är

Nordiska Profilprodukter är ett ungt tillväxtföretag med bas i Stockholm som tillhandahåller allt inom profil- & eventprodukter till företag runt om i Sverige. Vår ambition är att förändra profilbranschen till det bättre. Vi vill förenkla och hjälpa företag & myndigheter med deras profilprodukter. Vi erbjuder produkter & tjänster som kan tillgodose dagens och morgondagens behov med höga krav på kvalité, tillförlitlighet, miljövänlighet och användarvänlighet. Vi ser oss själva inte som en säljverksamhet utan vi är rådgivare som anpassar profilprodukter efter kundens verkliga behov.

Affärsidé

”Kvalité, hållbarhet och den bästa tänkbara servicen för ett konkurrenskraftigt pris”

Vision

Sveriges bästa service tillsammans med de bästa kvalitativa produkterna och alltid med vår miljö i åtanke, det är vi övertygade om att framtida Sverige behöver.

Nordiska profilprodukter tar ansvar! Nedan följer de ansvarsområden som vi tycker är viktiga och som vi ständigt jobbar mot att förbättra.

Corporate Social Responsibility (CSR)

Nordiska Profilprodukter ser miljö och hållbarhetsfrågor som en viktig del av verksamheten. Vi utgår alltid ifrån vår värdegrund inför förändringar, för att säkerställas att denna efterlevs.

Värdegrund

  • Vi värnar och vårdar våra kunders förtroende genom att vara ärliga i vårt bemötande. vi värderar och står för en god affärsetik och är flexibla och tillmötesgående i alla våra kontakter.
  • Vi bedriver en verksamhet som vi är stolta över. Vi är proaktiva och reflekterande för att lära av både framgång som misstag och strävar efter att alltid bli bättre och alltid leverera den kvalité som våra kunder efterfrågar.
  • Vi värnar om mångfald och skall alltid agera etniskt och moraliskt.
  • Vi arbetar kundnära för att alltid kunna se till kundens behov.
  • Vi har alltid miljön i åtanke vid vår försäljning, inköp och dagliga drift.

Code of Conduct (COC)

Vi ställer höga krav på våra leverantörer, de skall ha stabil ekonomi och jobba aktivt med miljö- och kvalitetsledningssystem.

Egen webbshop

Ert företags egna profilwebshop med profilprodukter, kläder och trycksaker!

För att effektivisera och förenkla inköpsprossecen har vi på Nordiska Profilprodukter ordnat så att våra kunder kan få sina produkter på ett och samma ställa. Ni får större kostnadskontroll och säkerställer att företagets profilering följer er grafiska profil.

Intresseanmälan

Få våra senaste nyheter och erbjudanden